Segueix-nos a les xarxes socials:

Lloret de Mar acollirà el II Campionat de Catalunya de Country Linedance

La competició es portarà a terme del 13 al 15 de maig a l'hotel Guitart i inclou algunes novetats

Lloret de Mar acollirà el II Campionat de Catalunya de Country LinedanceFCBE

La Federació Catalana de Ball Esportiu, organitza el II Campionat

de Catalunya de Country Linedance, una especialitat o tipus de ball del ball esportiu, que formaria part de la secció/disciplina denominada, per la FCBE, com a Line Dance. El campionat es portarà a terme del 13 al 15 de Maig, a l'hotel Guitart de Lloret de Mar, i que coincidirà amb el Campionat Internacional Star's Line de la UCWDC.

Enguany es produiran algunes novetats respecte a les edicions anteriors d'aquesta cita amb el country. Es manté igualment la categoria Absolut, d'on sortirà el nou campió/ona de Catalunya, però s'ha creat la Copa Catalana. Aquesta categoria dóna l'oportunitat a que tothom pugui seleccionar el nivell on es vol presentar, i poder escollir si vol ballar country o no country. Hi hauran categories des de ultradebutants, per iniciar-se, fins a intermitjos.

Paral·lelament en una altra sala es faran festes durant tot el dia, així tothom podrà ballar i aprendre els balls que ensenyaran diversos instructors. El dissabte serà l'hora del Campionat Internacional, Star's Line de la UCWDC, on ballarins de totes les categories demostraran a la pista el millor de si. Dissabte a la tarda, podrem gaudir de la presència de diversos Superstars, la categoria més alta, de la categoria Showcase, on cada ballarí ha creat una coreografia, Pro-Am (ball en parella professor/a alumne/a) i del Campionat de Catalunya de Teams i Coreografies. Els Teams i Coreografies es poden presentar als dos Campionats.

Les inscripcions es tancaran avui mateix, i poden efectuar-se a través del web www.fcbe.cat o per mail comitecountry@fcbe.cat, s'han creat diversos packs amb hotel inclòs o sense.

Prem per veure més contingut per a tu