La Federació Catalana de Ball Esportiu, organitza el II Campionat

de Catalunya de Country Linedance, una especialitat o tipus de ball del ball esportiu, que formaria part de la secció/disciplina denominada, per la FCBE, com a Line Dance. El campionat es portarà a terme del 13 al 15 de Maig, a l'hotel Guitart de Lloret de Mar, i que coincidirà amb el Campionat Internacional Star's Line de la UCWDC.

Enguany es produiran algunes novetats respecte a les edicions anteriors d'aquesta cita amb el country. Es manté igualment la categoria Absolut, d'on sortirà el nou campió/ona de Catalunya, però s'ha creat la Copa Catalana. Aquesta categoria dóna l'oportunitat a que tothom pugui seleccionar el nivell on es vol presentar, i poder escollir si vol ballar country o no country. Hi hauran categories des de ultradebutants, per iniciar-se, fins a intermitjos.

Paral·lelament en una altra sala es faran festes durant tot el dia, així tothom podrà ballar i aprendre els balls que ensenyaran diversos instructors. El dissabte serà l'hora del Campionat Internacional, Star's Line de la UCWDC, on ballarins de totes les categories demostraran a la pista el millor de si. Dissabte a la tarda, podrem gaudir de la presència de diversos Superstars, la categoria més alta, de la categoria Showcase, on cada ballarí ha creat una coreografia, Pro-Am (ball en parella professor/a alumne/a) i del Campionat de Catalunya de Teams i Coreografies. Els Teams i Coreografies es poden presentar als dos Campionats.

Les inscripcions es tancaran avui mateix, i poden efectuar-se a través del web www.fcbe.cat o per mail comitecountry@fcbe.cat, s'han creat diversos packs amb hotel inclòs o sense.