Segueix-nos a les xarxes socials:

Montserrat Juvanteny rep l'escut de l'Agrupació Sardanista de Ripoll

La divulgadora de la cultura popular catalana va ser la protagonista del 59è Aplec de la Sardana

L'Agrupació Sardanista de Ripoll va obsequiar Montserrat Juvan?teny amb l'escut de l'entitat gravat en un quadre, juntament amb una placa amb la inscripció del reconeixement, i l'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, en nom de l'Ajuntament va oferir una placa amb la inscripció: "L'Ajuntament de la Comtal Vila de Ripoll a la ripollesa Montserrat Juvanteny i Espelt per la seva perseverant dedicació i difusió del món sardanista, fet que contribueix a difondre la cultuta del nostre país".

El 59è Aplec de la Sardana de Ripoll, celebrat el cap de setmana, va estar dedicat a la sardanista ripollenca Montserrat Juvanteny, en agraïment a la llarga tasca que ha dut a terme de difusió a favor de la sardana i de la cultura catalana. Els actes van incloure l'estrena de Gentil ripollesa, peça dedicada pel figuerenc Jaume Cristau, escrita expressament per a la ocasió.

Durant els actes, la Montserrat, durant anys responsable de la pàgina La Sardana del Diari de Girona, va rebre moltes felicitacions dels seus convilatans i adhesions de diferents entitats sardanistes d'arreu de Catalunya. La protagonista de la festa va expressar l'estat de felicitat que li va comportar un reconeixement d'aquestes característiques rebut a la seva població natal.

Prem per veure més contingut per a tu