Segueix-nos a les xarxes socials:

Piqué i Shakira assisteixen a la Missa del Gall de Blanes

La parella passa la Nit de Nadal a la casa que els avis del futbolista tenen al municipi de la Selva

La cantant colombiana Shakira i el futbolista del Barça Gerard Piqué van passar la nit de Nadal a Blanes, on van assistir a la Missa del Gall de l'església de Santa Maria. La parella, que espera que el naixement del seu primer fill arribi a mitjan mes que ve, es va traslladar al municipi selvatà per passar la Nit de Nadal a casa dels avis del futbolista, que hi tenen una casa.

La cantant i el defensa blaugrana van acompanyar la família del jugador a la parròquia blanenca de Santa Maria i van seguir la cerimònia des de la primera filera de bancs del temple.

Els assistents a la missa de la mitjanit de dilluns, en adonar-se de la presència de la parella mediàtica, van altertar-ne a través de les xarxes socials, on una estona abans el mateix Gerard Piqué havia desitjat bones festes als seus seguidors de Twitter i Facebook en diferents idiomes, alhora que llençava a l'aire la pregunta de si assistirien a alguna missa del gall. "Feliz Navidad! Merry Christmas! Bon Nadal a tothom! Per cert, qui anirà a la Missa del Gall?", preguntava Piqué a les xarxes socials.

L'endemà, 25 de desembre, era de nou el futbolista qui feia servir les xarxes socials per mostrar als seus seguidors com ell i la seva parella seguien una altra de les tradicions més nostrades a casa nostre: cagar el tió. En aquesta ocasió, però, Shakira i Gerard Piqué no van celebrar la festa a Blanes, sinó a Sant Guim de Freixenet.

No és la primera vegada que la cantant i el defensa del Futbol Club Barcelona es deixa veure a Blanes, ja que el 2010, quan la seva relació era tot just un rumor, no van ser pocs qui els van poder veure junts passejant per aquesta població costanera.

Prem per veure més contingut per a tu