Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fundació Ramon Noguera inaugura laFund@acio

Durant cinc hores s'han pogut adquirir peces de roba úniques de la reconeguda dissenyadora Roser Marcé

Una trobada amb la dissenyadora Roser Marcé ha servit per inaugurar aquest diumenge el nou espai de la Fundació Ramon Noguera, laFund@acio, situat al polígon Mas Xirgu. Aquest nou espai, que es troba dins la botiga que té la fundació en aquesta zona, pretén ser un espai viu i dinàmic que aculli tota mena de propostes relacionades amb la moda i la cultura. L'estrena ha comptat amb una bona afluència de públic i els interessants han pogut adquirir peces úniques d'aquesta dissenyadora catalana. "Volem que aquest espai doni a conèixer el treball que fem i ofereixi productes i serveis d'interès", ha assenyalat la directora i gerent de la Fundació Ramon Noguera, Pepita Perich.

Des de les 12 del migdia i fins a les cinc de la tarda d'aquest diumenge s'han pogut adquirir tota mena de peces de roba úniques dissenyades per Roser Marcé. A partir d'aquest dilluns a la botiga La Fundació es podrà trobar la col·lecció de la darrera temporada d'estiu d'aquesta artista catalana.

Perich ha subratllat que es tracta "d'un projecte que comença i que s'anirà desenvolupant durant aquest any amb altres propostes relacionades amb la moda i la cultura". L'objectiu de la Fundació Ramon Noguera és convertir la botiga en un espai viu i dinàmic. L'estrena ha rebut una bona acollida. Entre els assistents s'ha pogut veure a la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, les empresàries Judith Viader i Adriana Casademont, l'empresari Jordi Roche, la senadora Iolanda Pineda i el director de Relacions Institucionals del FC Barcelona, Pere Gratacós, entre d'altres.

La Fundació Privada Ramon Noguera es dedica a la creació i gestió de centres i serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i infants amb trastorns en el seu desenvolupament. Des del punt de vista laboral, l'entitat gestiona el Centre Especial de Treball Mas Xirgu que compta amb cinc seccions: jardinera, neteges industrials, rentat de cotxes, bugaderia, autoservei i planxa i una botiga de moda i complements d'elaboració pròpia anomenada 'La Fundació'. Aquest nou espai permetrà crear més sinergies entra la botiga de roba i les activitats més culturals.

Prem per veure més contingut per a tu