Paco Pérez presenta al Gastronomika un menú basat en l'entorn de Llançà
El xef del restaurant Miramar ha participat en la trobada gastronòmica celebrada a Sant Sebastià
Enaltir al producte i aconse?guir que el comensal se sorprengui i gaudeixi. Tan senzill i tan complicat. Amb les dues premisses, el xef Paco Pérez, del restuarant Miramar de Llançà, ha participat durant aquests dies al XVII San Sebastian Gastronomika, que ahir va tancar les seves portes. Pérez ha impartit en aquesta edició una ponència a l'escenari principal i una sessió de tast al costat d'Arturo Sánchez, productor d'ibèrics de Guijuelo. Tres dies d'alta gastronomia i novetats, en què el xef ha sorprès amb la narrativa i execució del menú que presenta el seu restaurant, així com amb diverses elaboracions realitzades a partir dels productes ibèrics.
"Entorno y (con)secuencias 2015" és el nom del menú d'enguany del restaurant de Pérez, i així ho va explicar en la ponència de Gastronomika. Amb un auditori ple, el xef de Huelva de naixement i català d'adopció va repassar les emocions que han embastat el seu menú actual, en què "plasma el que ha estat la temporada a Miramar". Menú que es divideix en tres etapes: l'horta, el mar i el bosc, escenaris naturals que envolten el privilegiat enclavament de Miramar i Llançà.
Més a Cultura
-
Nou triomf de La Ludwig Band, graó amunt, graó avall
-
Olot s’endinsa en l’univers creatiu de Quim Domene amb una quàdruple exposició
-
El Ministeri de Cultura elimina el Premi Nacional de Tauromàquia: "Cada vegada va menys gent als toros"
-
Elèctrica Dharma, Mishima i Quimi Portet estrenaran el primer Festival Intrèpid a Riudellots de la Selva