Segueix-nos a les xarxes socials:

El nou disc de Manel es dirà 'Jo competeixo' i constarà d'onze cançons amb tocs electrònics

El grup ha anunciat que el dia 11 de març veurà la llum el primer single de l'àlbum, titulat 'Sabotatge'

El nou disc de Manel es dirà 'Jo competeixo' i constarà d'onze cançons amb tocs electrònics

El nou disc de Manel portarà per títol 'Jo competeixo' i sortirà a la venda el pròxim 8 d'abril, tot i que a partir de l'11 de març el grup ja donarà a conèixer el primer senzill, que portarà per títol 'Sabotatge'.

El nou treball, que constarà d'onze cançons, es vendrà en format físic -CD i doble vinil- i digital. A diferència dels treballs anteriors, per a aquest nou disc Manel ha comptat amb el productor nord-americà Jake Aron, que ha col·laborat amb artistes com Grizzly Bear, Jamie Lidell, tUnE-yArDs i Chairlift i ha produït el debut del raper Le1f, entre d'altres.

'Jo competeixo' s'ha enregistrat en dues fases entre el novembre i el desembre de l'any passat. La primera va tenir lloc en un estudi situat en una antiga església de Woodstock, i a la segona a l'estudi de Jake Aron, a Nova York. El resultat són onze cançons que, masteritzades a Sterling Sound per Chris Gehringer -que ha treballat amb Rihanna, Madonna, Drake, Nas i Wu-Tang Clan- redefineixen amb matisos electrònics el seu so.

Les cançons

El grup també ha confirmat que els temes que inclourà l'àlbum són 'Les cosines', 'Cançó del dubte', 'Arriba l'alba a Sant Petersburg', 'La serotonina', 'Temptacions de Collserola', 'M'hi vaig llançar', 'L'espectre de Maria Antonieta', 'BBVA', 'Sabotatge', 'Avança, vianant' i 'Jo competeixo', que dóna nom a l'àlbum.

El primer senzill és 'Sabotatge' i es podrà escoltar a partir de l'11 de març, data en què també es podrà fer una reserva de l'àlbum, que estarà disponible en format digital i donarà el dret a descarregar dues cançons d'avançament; en CD digipack, amb còpia signada pels membres del grup, i en edició limitada doble vinil i CD.

D'altra banda, el concert de presentació del nou àlbum serà el pròxim 4 de juny al Primavera Sound, on ja no queden entrades per a aquest dia. També el presentaran al Festival de les Arts de València (10 de juny), a Nos Primavera Sound de Porto (11 de juny), al festival Vida de Vilanova i la Geltrú (11 de juliol), al Canet Rock (2 de juliol), al Festival Internacional de Música de Cambrils (30 de juliol) i al Fòrum Romà d'Empúries (13 d'agost).

Prem per veure més contingut per a tu