Segueix-nos a les xarxes socials:

El Festival Strenes tanca la seva quarta edició superant els 27.500 espectadors

Es tracta d'una xifra rècord, 8.000 més que l´any passat, i amb un 85% d'ocupació mitjana en els concerts de pagament

El Festival Strenes tanca la seva quarta edició superant els 27.500 espectadors

El Festival Strenes de Girona ha tancat aquest diumenge la seva quarta edició superant tots els rècords. En total, enguany s´han assolit els 27.517 espectadors, uns 8.000 més que l´any passat. Un increment que el director del certamen musical, Xavier Pascual, vincula amb l´augment dels concerts gratuïts que s´han fet en espais emblemàtics de la ciutat com la plaça Sant Fèlix, la plaça del Lleó o el Pont de Pedra.

De les 10.020 entrades que s´havien posat a la venda, finalment s´han venut 8.517 i s´ha registrat una ocupació mitjana del 85% en els concerts de pagament, una xifra similar a la de l´any passat. Pascual assenyala que estan "molt contents" amb els resultats d´aquesta edició que demostren que el festival s´ha "consolidat" definitivament.

De cara a propers anys tenen clar que volen continuar mantenint la línia engegada aquest any amb concerts gratuïts distribuïts pel centre de la ciutat, la fira de ´food trucks´ i còctels, el concert inaugural des del terrat de l´Oficina de Turisme de Girona i el concert de clausura des de les escales de la Catedral que, aquest any s´ha fet per primer cop de la mà de Macaco.

Prem per veure més contingut per a tu