Segueix-nos a les xarxes socials:

El teatre palamosí arrasa en els premis Rafael Anglada amb l'obra «Tots eren fills meus»

L'Agrupació Teatral La Gespa guanya 3 guardons i els seus actors s'enduen tres premis individuals

El teatre palamosí arrasa en els premis Rafael Anglada amb l'obra «Tots eren fills meus»Ajuntament de Santa Coloma de Farners

L'Agrupació Teatral La Gespa de Palamós s'ha coronat reina de la 23a edició del Concurs de teatre amateur Rafael Anglada, després d'endur-se fins a 3 guardons per l'obra Tots eren fills meus.

La companyia ha estat reconeguda amb el premi a la millor obra, el premi a la millor escenografia i llum i so, i el premi per votació popular a la millor obra. A més, els actors de La Gespa també han estat els més reconeguts. La protagonista, Àngels Dalmau, ha guanyat un premi compartit com a millor actriu principal pel seu paper de Kate Keller, Anna Ferrer s'ha endut el premi a millor actriu secundària per la seva interpretació d'Ann Deever, i el protagonista Xavi Salvadó, que interpretava Joe Keller, ha quedat en segon lloc com a millor actor principal.

Tot plegat, en una edició que ha comptat amb companyies de fins a vuit municipis diferents. Albert Mañé, de la companyia H6 Teatre d'Arbúcies, s'ha endut el premi a la millor direcció per l'obra Art. Carles Andreu ha arribat fins a dalt de tot del podi dels actors principals per la seva interpretació d'Hèctor a El Test. Compartint el primer premi com a millor actriu amb Àngels Dalmau, trobem Marta Tarrés, pel seu paper de Mercè a Torna-la a tocar, Sam. Ricard Catalan s'ha adjudicat el guardó de millor actor secundari pel seu paper com a Arthur Goring a Un marit ideal. El premi al millor maquillatge, perruqueria i vestuari se l'ha endut la companyia Tequatre de Figueres.

L'acte de lliurament dels premis es va dur a terme dissabte a l'Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners, escenari que havia acollit les obres durant vuit setmanes.

Prem per veure més contingut per a tu