L'Agrupació Teatral La Gespa de Palamós s'ha coronat reina de la 23a edició del Concurs de teatre amateur Rafael Anglada, després d'endur-se fins a 3 guardons per l'obra Tots eren fills meus.

La companyia ha estat reconeguda amb el premi a la millor obra, el premi a la millor escenografia i llum i so, i el premi per votació popular a la millor obra. A més, els actors de La Gespa també han estat els més reconeguts. La protagonista, Àngels Dalmau, ha guanyat un premi compartit com a millor actriu principal pel seu paper de Kate Keller, Anna Ferrer s'ha endut el premi a millor actriu secundària per la seva interpretació d'Ann Deever, i el protagonista Xavi Salvadó, que interpretava Joe Keller, ha quedat en segon lloc com a millor actor principal.

Tot plegat, en una edició que ha comptat amb companyies de fins a vuit municipis diferents. Albert Mañé, de la companyia H6 Teatre d'Arbúcies, s'ha endut el premi a la millor direcció per l'obra Art. Carles Andreu ha arribat fins a dalt de tot del podi dels actors principals per la seva interpretació d'Hèctor a El Test. Compartint el primer premi com a millor actriu amb Àngels Dalmau, trobem Marta Tarrés, pel seu paper de Mercè a Torna-la a tocar, Sam. Ricard Catalan s'ha adjudicat el guardó de millor actor secundari pel seu paper com a Arthur Goring a Un marit ideal. El premi al millor maquillatge, perruqueria i vestuari se l'ha endut la companyia Tequatre de Figueres.

L'acte de lliurament dels premis es va dur a terme dissabte a l'Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners, escenari que havia acollit les obres durant vuit setmanes.