Segueix-nos a les xarxes socials:

«Joc de Trons» estrena nou tràiler de la setena temporada

La cadena HBO ha emès noves imatges de l'esperada nova entrega de la sèrie, que arribarà el juny

La gran guerra ha arribat. Aquest és el resum del segon tràiler oficial de la setena temporada de la sèrie 'Juego de Tronos', que s'estrenarà simultàniament a Estats Units i Espanya la matinada del 16 al 17 de juliol.

La nova entrega, que oferirà la plataforma HBO, consta de set episodis i suposa "el principi del final", en què Cersei tindrà enemics en totes les direccions "de la terra coneguda".

Recolzada pels seus tres dracs i un enorme exèrcit de fidels "dothrakis", Daenerys Targaryen creua el Mar Estret cap a Ponent en companyia de Tyrion i Varys amb l'objectiu de recuperar el que és seu per dret, però les conseqüències de la seva arribada podrien ser " impredictibles ".

Mentrestant, Cersei Lannister imposa el seu mandat en els Set Regnes des del Tron de Ferro, aliena a les conspiracions dels Martell i els Tyrell, encara assedegats de venjança.

En la nova temporada, Espanya torna a ser escenari de la sèrie amb localitzacions a platja de Muriola (Barrika, Biscaia), San Juan de Gaztelugatxe (Bermeo, Biscaia), platja de Zumaia (Guipúscoa), Sevilla, Santiponce (Sevilla), Almodóvar del Rio (Còrdova), Càceres i Malpartida de Càceres (Càceres).

Prem per veure més contingut per a tu