Segueix-nos a les xarxes socials:

El Museu d'Art Hyacinthe Rigaud de Perpinyà reobre amb Picasso

El Museu d'Art Hyacinthe Rigaud de Perpinyà reobre amb Picassoacn

Perpinyà va reobrir ahir el Museu d'Art Hyacinthe Rigaud amb una exposició sobre Picasso, que repassa la influència que les estades de l'artista a la ciutat van tenir en la seva obra.

La mostra, sota el títol Picasso-Perpinyà. El cercle íntim, 1953-1955, reuneix més de 100 obres i documents, entre els quals hi ha fotografies i vídeos inèdits que recullen el testimoni de la relació que va tenir amb la ciutat.

Els treballs a l'equipament, tancat durant tres anys, han servit per ampliar les sales del palauet de Mailly i unir-lo amb la part meridional del palauet de Lazerme, on fins ara s'ubicava el museu.

A més, la reforma inclou al recorregut de visites el jardí penjant, la façana i l'interior de l'edifici, a més de l'apartament i les entances que el pintor va ocupar durant les seves visites. El projecte, dissenyat per l'estudi d'arquitectura Barbotin-Larrieu, ha costat 8,8 MEUR i vol convertir l'edifici en un centre de referència a la ciutat. El centre ofereix una superfície total de 4.300 m2 (416 al palauet de Mailly i 338 al de Lazerme).

Prem per veure més contingut per a tu