Segueix-nos a les xarxes socials:

El Col·legi d'Arquitectes selecciona les obres que marquen les noves tendències

26 projectes escollits pel jurat del total de 65 presentats passen a la final del Premi d'Arquitectura de les Comarques Gironines 2019

El Col·legi d'Arquitectes selecciona les obres que marquen les noves tendències

El jurat del Premi d'Arquitectura de les Comarques Gironines 2019 ha seleccionat 26 projectes en les tres categories Arquitectures, Interiors i Efímers, a les quals van concórrer un total de 65 propostes.

El premi, que d'alguna manera és un indicador de les noves tendències més valorades pels experts, es donarà a conèixer el 7 de juny a les 19.30 hores, en un acte que tindrà lloc a la demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes.

Han passat a la final un total de 13 projectes en la secció Arquitectures, entre els quals hi ha un habitatge unifamiliar a Palau-sator, de l'equip Arquitectura G; la rehabilitació d'una casa de pescadors a l'Escala, obra d'Olga Muñoz Frigola; un refugi per a cap de setmana a Isòvol, d'Àgora Arquitectura, o la Casa AA d'Ullà, d'Alventosa Morell, Josep M. Alventosa i Marc Alventosa.

També hi ha la Casa a Gualta de Capilla Mónaco arquitectes, la rehabilitació de l'Alfolí de la Sal de l'Escala de Fuses i Viader més Jordi Paulí, una casa a Vilamacolum de Jordi Hidalgo, la rehabilitació del cementiri de l'Escala de Robert Aparicio, Roger Jornet i Sílvia Ollé, l'Institut-Escola de Sant Joan de les Abadesses de l'Estudi Massip-Bosch, la rehabilitació de l'antic hotel Cliper de Platja d'Aro de Jordi Serra i Núria Serra, la Casa 1510 de Begur de Jordi Riembau i Miquel Rusca, Dues cases en una a Llagostera d'Eduard Callís i Guillem Moliner, i la casa del parc de Les Preses d'Arnau Vergés.

També hi ha 9 projectes dels 16 presentats a la categoria Efímers, i 4 projectes dels 17 presentats a Interiors. La ciutadania pot emetre el seu vot fins al 20 de maig al web dels premis.

Prem per veure més contingut per a tu