Segueix-nos a les xarxes socials:

Miquel Abras, Obeses i Natxo Tarrés actuaran aquest estiu a la Mirona

L'equipament recupera l'activitat programant una sèrie de concerts que se celebraran al juliol a l'escenari de l'exterior

La sala La Mirona de Salt tornarà aquest estiu a l'activitat amb una sèrie de concerts a la fresca. Entre els artistes confirmats per ara destaquen Miquel Abras (10 juliol), Obeses (18 de juliol), Natxo Tarrés & The Wireless (1 d'agost), Red Hot Chili Covers (11 de juliol) o Beth (24 de juliol). La Mirona farà tots els concerts a l'escenari exterior que té i situarà el públic en grups de butaques que es formaran segons el nombre d'entrades que compri cada usuari.

La programació arrencarà el dissabte 4 de juliol amb David Busquets i David Palau i, de moment, també hi ha confirmades les actuacions de Ferran Exceso (17 de juliol) i Alverd Oliva (31 de juliol). Les entrades per als concerts ja estan a la venda i la majoria de les localitats tenen un preu de 10 euros. El director de l'equipament musical, Quim Marcé, ha detallat que reobren «amb molta il·lusió» però «seguint tots els protocols establerts».

Prem per veure més contingut per a tu