Segueix-nos a les xarxes socials:

La dansa serà la protagonista de la tardor escènica d'Olot

La capital garrotxina recupera part de la programació del festival Sismògraf en dues jornades

La dansa serà la gran protagonista de la tardor escènica a Olot, amb la recuperació d'alguns dels muntatges que s'haurien d'haver vist al festival Sismògraf. El certamen, que no es va poder celebrar a l'abril a causa de la pandèmia, s'ha transformat en els Sismodays, dues jornades el 20 de setembre i el 3 d'octubre que aglutinaran noms com La Veronal, Àngel Duran, Juan Carlos Lérida o la companyia AdHok. En l'apartat de dansa, els espectadors olotins també podran veure aquests mesos Roser López Espinosa o Mar Gómez.

Pel que fa al teatre, s'han programat espectacles com El pare de la núvia, amb Joan Pera; T'estimo si he begut de T de Teatre, amb textos d'Empar Moliner i direcció de David Selvas o i Monroe-Lamarr, una producció del TNC amb text del garrotxí Carles Batlle, dirigida també per Selvas i amb Elisabet Casanovas i Laura Conejero com a protagonistes.

També hi ha previst el cicle El Petit Format, amb muntatges com Conservando memoria i Ramon; es reprograma Tierras del sur d'Azkona&Tolosa i al desembre arribarà la primera producció nacional de circ, Estat d'emergència.

Pel que fa a la música, els dos concerts de Jazz Olot aniran a càrrec de Raynald Colom i Bill McHenry i del pianista Marco Mezquida, que donarà a conèixer el seu últim treball, Talismán. També es repesquen actuacions ajornades pel coronavirus, com els concerts de N3rdistan i Ferran Palau.

El públic familiar tornarà a comptar amb El Més Petit de Tots; propostes teatrals d'alta qualitat com Laika, Premi de la Crítica 2018 al millor espectacle familiar o el concert de The Pinker Tones, que presentaran el llibredisc Rolf & Flor a Londres.

A partir del 3 de setembre tothom qui ho vulgui es podrà fer membre de la Societat Anònima i comprar entrades fins al 15 de setembre, quan s'obre la venda general. Les entrades només es vendran en línia per la Covid-19.

Prem per veure més contingut per a tu