Segueix-nos a les xarxes socials:

El grup bombolla

El dramaturg gironí Llàtzer Garcia s'inspira en Coward per a l'espectacle «Els somnàmbuls»

El grup bombollaDdG

«Mentre el món de fora mira endavant, el de dins mira enrere», sentencien al final d' Els somnàmbuls, del dramaturg gironí Llàtzer Garcia. L'espectacle, inspirat en Design for a living (1933) del britànic Noël CowardDesign for a living , és una d'aquelles tragicomèdies que a partir d'un triangle d'amics-amants que juga a la nostàlgia i a les rialles que deixen un regust amarg.

En aquesta coproducció entre els banyolins Punt Produccions i la Sala la Planeta, en Genís, en David i la Laura podrien ser el que ara es coneix com un grup bombolla. Són una parella eixamplada fins al trio, on tot queda casa i la relació amb l'exterior -que a estones és Girona, d'altres Barcelona i d'altres Madrid- és més que escassa. Ells tres en fan prou per estimar-se, enfadar-se i engelosir-se mentre els planen a sobre les pròpies contradiccions i insatisfaccions.

El dinamisme de les rèpliques, la proximitat de les interpretacions i les referències a altres tercets mítics com el de Bande à part de Godard, amb ball inclòs, fan molt amable el cinisme del missatge, el despertar de la joventut per, simplement, sobreviure.

Prem per veure més contingut per a tu