Segueix-nos a les xarxes socials:

Premi Tiqets al museu més rellevant d'Espanya per al Dalí de Figueres

L'equipament s'ha endut el guardó atorgat a partir de les opinions dels usuaris de la plataforma de venda d'entrades en línia

Premi Tiqets al museu més rellevant d'Espanya per al Dalí de FigueresDdG

El Teatre-Museu Dalí de Figueres ha rebut el premi Tiqets al museu més rellevant d'Espanya. En una cerimònia celebrada a Sevilla, el museu figuerenc va rebre el premi, que s'atorga a partir de l’opinió dels visitants que han votat a través de la plataforma Tiqets, un web de ticketing especialitzat en turisme cultural. Els altres nominats en aquesta categoria eren el Siam Park de Tenerife, el Parc Güell i el Camp Nou, ambdós de Barcelona.

Al gener, el Teatre-Museu Dalí competirà amb els guanyadors dels altres països que han passat a la final per la mateixa categoria: Museu de l’Orangerie de París, Museu Van Gogh d’Amsterdam; els Museus Vaticans de Roma, el Royal Liver Building 360 de Liverpool i la Col·lecció Menil de Houston (Texas).

El jurat de Tiqts ha seleccionat els finalistes entre més de 800 equipaments museístics i ha analitzat els comentaris que els usuaris n’han fet després de visitar-los. El que més han destacat del museu figuerenc és la singularitat de l’espai i la quantitat d’obra exposada. També han ressaltat les joies dissenyades per Salvador Dalí perquè representen una faceta més desconeguda de l’artista empordanès.

La casa-museu Salvador Dalí de Portlligat, un altre vèrtex del Triangle Dalinià, va guanyar el guardó en la categoria de Best Museum en l’edició de 2020 d’aquests premis. 

Prem per veure més contingut per a tu