Segueix-nos a les xarxes socials:

El Truffaut participa en la Nit del Cinema Europeu

És l'única sala catalana i una de les quatre de l'estat que forma part de la iniciativa

El Truffaut participa en la Nit del Cinema EuropeuDdG

El cinema Truffaut de Girona és l'única sala catalana que celebrarà la Nit del Cinema Europeu, un esdeveniment divulgatiu per celebrar la riquesa de la cultura cinematogràfica europea i acostar-la als ciutadans. La iniciativa Nit del Cinema Europeu - Compartint històries que estimem, organitzada per Europa Creativa Media, en col·laboració amb Europa Cinemas, es durà a terme entre el 6 i el 10 de desembre de 2021 a més de 80 ciutats d'Europa i arribarà a més de 14.500 persones.

Una de les sales escollides per aquest esdeveniment és el Truffaut, l'única en tot Catalunya i entre les quatre triades arreu de l'Estat. Hi participarà divendres 10 de desembre a les 7 amb la projecció de la pel·lícula francesa Eiffel(Martin Bourboulon, 2021), on es narra la vida i obra de l'enginyer Gustave Eiffel.

L'acte serà presentat per Pere Freixas i Camps, doctor en història de l'art per la Universitat Autònoma de Barcelona i director del Museu d'Història de Girona entre els anys 1981 i 2013, el qual acostarà també el llegat d'Eiffel i la seva companyia a la ciutat de Girona. Després de la sessió, s'oferirà un piscolabis per a tots els assistents a l'acte.

Prem per veure més contingut per a tu