Segueix-nos a les xarxes socials:

Glòria de Castro guanya el premi Llibreter amb «L’instant abans de l’impacte»

L’escriptora portuguesa Rebecca Makkai s’enduú el d’Altres Literatures per «Els grans optimistes»

L'escriptora Glòria de Castro ha guanyat el premi Llibreter de Literatura Catalana per la seva novel·la L’instant abans de l’impacte, i la portuguesa Rebecca Makkai s’ha imposat en la categoria d’Altres Literatures amb Els grans optimistes, les dues editades per Periscopi.

En nom del comitè seleccionador, el llibreter i president del Gremi, Eric del Arco, destaca que Glòria de Castro es fa ressò d'una generació, amb «una crítica feroç del sistema laboral i social que vivim, a través d'un dietari de desobediència consumista, escrit amb un humor negre exquisit i una prosa fluïda i àgil».

En el premi Llibreter, convocat pel Gremi de Llibreters de Catalunya, voten les llibreries de tot Catalunya a obra publicada, en cinc categories diferents. Els altres guardonats en l'edició XXIII del Premi Llibreter han estat, en la categoria de Literatura Infantil i Juvenil en Altres Literatures, Mary John, de la també portuguesa Ana Pessoa, publicada per L'Altra Tribu; la de Literatura Infantil i Juvenil en Català ha recaigut en L’hivern del Sr. Jeroni, d’Eulàlia Canal, editat per AnimaLlibres; i la categoria d'Àlbum Il·lustrat l’ha guanyat Rita Sineiro amb Cues de somnis d’Akiara Books.

Prem per veure més contingut per a tu