Segueix-nos a les xarxes socials:

Platja d’Aro celebra amb una retrospectiva 40 anys exposant art contemporani

Benedormiens, a Castell d’Aro, i la Masia Bas acullen un centenar de peces que formen part del Fons Municipal

Platja d’Aro celebra quaranta anys d’exposicions d’art contemporani amb una mostra retrospectiva del seu fons municipal d’art. Mirades d’una col·lecció, comissariada per Conxita Oliver i Juanjo Gallard, mostra en espais de Castell d’Aro i Platja d’Aro una selecció del fons, amb un centenar d’obres d’artistes com Evarist Vallès, Josep M. Subirachs, Antoni Pitxot, Josep Niebla o Domènec Fita. Es tracta de peces que s’han anat incorporant al fons municipal com a testimoni de cadascuna de les exposicions organitzades durant quatre dècades per l’Ajuntament de forma ininterrompuda.

Durant trenta anys aquestes mostres es van concentrar al Castell de Benedormiens, i posteriorment es va ampliar al parc dels Estanys de Platja d’Aro, que acull les escultures de gran format, i també a la Masia Bas de Platja d’Aro, que normalment acull propostes col·lectives.

La mostra es podrà visitar fins al 7 d’agost al Castell de Benedormiens i a la Masia Bas fins a l’11 de setembre. Demà s’inaugura la mostra, es presenta el catàleg commemoratiu i es podrà gaudir de de peces de llum de Tom Carr a l’exterior de la Masia Bas, que es repetiran als vespres fins a finals d’estiu.

Prem per veure més contingut per a tu