Segueix-nos a les xarxes socials:

La sèrie 'El fill del xofer', seleccionada al 'Co-Pro Series' del Berlinale Co-Production Market

Isaki Lacuesta és el director del projecte, un thriller polític basat en la novel·la homònima de Jordi Amat

La sèrie 'El fill del xofer', seleccionada al 'Co-Pro Series' del Berlinale Co-Production MarketMARC MARTI FONT

El projecte de sèrie 'El fill del xofer', d'Isaki Lacuesta, ha estat seleccionat al 'Co-Pro Series' del Berlinale Co-Production Market 2023. En el marc del Berlinale Co-production Market se celebra el Co-Pro Series (21-22 de febrer), que selecciona 10 projectes de sèries d'Europa, Canadà i America Llatina que busquen partners internacionals. 'El fill del xofer' ('The Chauffeur’s Son') és un thriller polític basat en la novel·la homònima de Jordi Amat. A més de dirigir-la, Lacuesta també s’ocupa del guió en col·laboració amb Isa Campo i Cristóbal Garrido.

Entre els projectes seleccionats a la 9a edició de Co-Pro Series hi ha la sèrie catalana 'El fill del xofer', dirigida per Isaki Lacuesta i produïda per Zeta Studios. El projecte de sèrie té l’ajut d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament (Slate Funding) i el suport de l'ICEC i de TV3. 

El llibre és un thriller sobre periodisme, xantatges i corrupció ambientada en la Catalunya on Jordi Pujol guanyava unes eleccions rere les altres. Prenent la trajectòria del periodista i advocat, Alfons Quintà, Amat teixeix una història sobre el poder i el tràfic d'influències que va marcar una època.

Prem per veure més contingut per a tu