Segueix-nos a les xarxes socials:

Eurekakids diu que només s'ha associat amb dues empreses alemanyes

Eurekakids diu que només s'ha associat amb dues empreses alemanyesDiari de Girona

L'empresa gironina Eurekakids va assegurar ahir que només ha canviat de socis. Els fabricants de joguines alemanys Hape i Beleduc són els nous socis d'Eurekakids, amb seu a Riudellots i un dels principals distribuïdors de joguines educatives d'Europa i amb presència a Llatinoamèrica. Hape i Beleduc han tancat un acord amb el fons d'inversió Nazca, que fa 7 anys va comprar un paquet majoritari de la companyia.

Eurekakids ha desenvolupat un model de negoci que combina botigues pròpies, franquícies, venda en línia i distribució majorista i que compta amb més de 180 establiments distribuïts en 13 països. L'any passat va registrar una facturació propera als 40 milions d'euros.

Erik Mayol i Marta Roget, fundadors d'Eurekakids continuaran liderant el projecte i augmentaran la seva participació en la companyia fins al 40%. Així, els fundadors i la resta de l'equip directiu s'encarregaran del futur desenvolupament de l'empresa. Mayol i Roget van cedir el control accionarial de la companyia al grup Nazca l'any 2011.

Prem per veure més contingut per a tu