Segueix-nos a les xarxes socials:

El Govern aprova un pla per al retorn de 23.000 emigrants

Inclou 50 mesures per afavorir que Espanya es converteixi en un lloc atractiu per al seu desenvolupament

El Govern aprova un pla per al retorn de 23.000 emigrantsArxiu.

El Govern ha aprovat avui el Pla de Retorn "Un país per tornar" que inclou 50 mesures per facilitar la tornada dels emigrants espanyols i afavorir que Espanya es converteixi en un lloc atractiu perquè puguin desenvolupar els seus projectes de vida personals i professionals.

Segons ha explicat la portaveu del Govern, Isabel Celaá, després del Consell de Ministres, el pla, amb un pressupost de 24 milions d'euros per a dos anys, pretén atendre inicialment a 10.000 emigrants i estendre durant 2019 i 2020 fins a unes 23.000 persones.

"No només és per a joves, sinó per a altres perfils i famílies que van haver de sortir a la recerca d'una destinació", ha dit Celaá, que ha opinat que és una "bona iniciativa que fa justícia a aquestes persones que van haver de marxar durant la crisi ".

S'inclouen bonificacions de quotes i tarifa plana per a autònoms i beques per a investigadors, entre altres mesures, en què participen 10 ministeris, amb la cooperació institucional de comunitats autònomes, ajuntaments, associacions d'emigrants i retornats i agents socials.

Prem per veure més contingut per a tu