Segueix-nos a les xarxes socials:

La UE reclama que la reforma del mercat laboral s'enllesteixi el 2021

El Govern central trasllada als sindicats i les patronals tres pactes entre aquest any i el 2022

La UE reclama que la reforma del mercat laboral s'enllesteixi el 2021europa press

Espanya té gairebé llest el seu pacte amb Brussel·les per a rebre els diners dels fons europeus. Segons informa la Cadena Ser, la Unió Europea reclamarà que la reforma del mercat laboral estigui llesta aquest mateix any.

Després del desbloqueig del Constitucional alemany, la injecció de 140.000 milions entre transferències i crèdits previstes per al nostre país sembla molt més proper.

Fonts del Govern i els agents socials van confirmar a aquesta ràdio que el calendari de compliment de les exigències europees està molt perfilat.

Precisament, ahir la vicepresidenta tercera i ministra de Treball, Yolanda Díaz, va assegurar que la Comissió Europea ha donat una rebuda favorable a les reformes del mercat de treball recollides en el pla de recuperació espanyol.

Díaz es va reunir en la capital belga amb el vicepresident de l'executiu comunitari Valdis Dombrovskis per a abordar, entre altres temes, els elements relatius al mercat laboral del pla de recuperació, una trobada que la titular de Treball va considerar «molt fructífer» i «molt positiu».

Tal com va explicar l'executiu a les patronals i sindicats en les taules de negociació, el gabinet de Pedro Sánchez ha promès tenir publicats abans de cap d'any els canvis reclamats en negociació col·lectiva, subcontractació, eretes, reforma de la contractació i polítiques actives d'ocupació

A més, també es demana una reforma ambiciosa en matèria de pensions, que es repartirà entre 2021 i 2022. Els canvis en matèria fiscal, no obstant això, es deixaran per a l'any que ve.

Prem per veure més contingut per a tu