Segueix-nos a les xarxes socials:

El 43% dels espanyols no aconsegueix estalviar més de 100 euros al mes

Un estudi adverteix que un altre 23% no pot guardar diners per no tenir prou nivell adquisitiu

El 43% dels espanyols no són capaços d’estalviar més de 100 euros al mes a causa de l’augment del cost de la vida, segons un informe de Rastreator, que revela que un altre 23% no pot estalviar res per no tenir prou nivell adquisitiu. Així mateix, la pandèmia ha provocat que el 38% de les llars espanyoles reduís el seu estalvi, percentatge que puja fins al 53% en el cas de les famílies que s’han vist afectades econòmicament i laboralment per aquesta crisi.

Ahir es va celebrar el Dia Mundial de l’Estalvi, una jornada que té com a objectiu conscienciar la població sobre la importància de guardar diners per a una millor qualitat de vida.

«És important conscienciar sobre l’estalvi, encara més en un moment en què moltes famílies han vist reduïts els seus ingressos per la pandèmiai en què ens enfrontem a un cost de vida més alt, amb alguns serveis en màxims històrics com l’energia» , va destacar el director d’operacions de Rastreator, Álvaro Bas.

Segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), la llum ha pujat un 44% respecte l’any anterior, mentre que el preu dels combustibles també ha registrat un augment fort: un dipòsit de 50 litres de gasolina costa ara 75 euros, 17 més que fa un any.

Prem per veure més contingut per a tu