Segueix-nos a les xarxes socials:

Els gironins reben fins a 475 milions d’euros en préstecs de Caixabank durant el 2022

L’entitat concedeix a les comarques gironines més de 2.417 hipoteques per un valor total de 319 milions

Els gironins reben fins a 475 milions d’euros en préstecs de Caixabank durant el 2022CaixaBank

CaixaBank va destinar durant l'any passat un total de 475 milions d'euros per finançar els seus clients particulars. Aquesta quantitat, que suposa un creixement del 41% respecte a l'any anterior, es pot dividir en dos grans grups: finançament hipotecari, al qual es van dedicar 319 milions, i finançament al consum, amb 159 milions d'euros prestats.

La suma dels préstecs hipotecaris a les comarques gironines va créixer 90 milions d'euros respecte al 2021, la qual cosa suposa un creixement del 39%. En total, a Girona es van formalitzar 2.417hipoteques en clients particulars.

Destaca també l'evolució del crèdit al consum, que durant el 2022 va augmentar 48 milions d'euros a la demarcació de Girona, el que representa un augment del 45% respecte al mateix període de l'any anterior.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Maria González, afirma que l'entitat manté el seu «compromís de mantenir-se a prop dels seus clients, confiant-hi i ajudant-los a fer realitat els seus projectes». A més, González destaca «la resiliència que ha presentat l'economia gironina durant el 2022 davant l'impacte de la crisi energètica, així com la bona evolució del mercat laboral i turístic a les comarques gironines».

Prem per veure més contingut per a tu