La garrotxina Noel fitxa Alberto Chicote per una línia de cremes i brous
La seva participada Tap Tap Food llança al mercat una nova gamma de producte supervisada pel conegut xef
Noel Alimentaria, amb seu a Sant Joan les Fonts, va iniciar la seva trajectòria com a fabricant d'elaborats carnis, però ja fa anys que comercialitza carn fresca, elaborats frescos, plats preparats, pizzes, cremes, sucs vegetals o productes de proteïna vegetal. També és propietari del 50% de Tap Tap Food, una marca que comercialitza cremes i brous, que ha fitxat el xef Alberto Chicote per a desenvolupar una nova gamma de producte que acaba de sortir al mercat.
Són cremes elaborades amb oli d'oliva verge extra que incorporen toppings: crema de pèsols amb daus de pernil, crema de carbassó amb parmigiano reggiano DOP, crema de carbassa amb pipes, i crema de verdures amb crostons de pa. Així mateix també comercialitzen brou de pollastre i fumet de peix.
En una nota de premsa difosa per la companyia, Chicote destaca la facilitat i transperència de en tot el procés d'elaboració: "reben les verdures i hortalisses de proveïdor sde confiança, les netegen, les fiquen a l'olla, les couen i llest".
Set milions d'euros d'inversió a Sant Joan les Fonts
Tap Tap Food ha realitzat recentment una inversió de 7 milions d'euros per a posar en marxa una nova planta de producció a Sant Joan les Fonts amb l'objectiu d'incrementar la seva capacitat productiva i le s seves vendes. En el darrer exercici, Tap Tap Food va obtenir una facturació de set milins d'euros.
La nova planta té una capacitat productiva de més de cinc mil tones anuals i disposa de tecnologia per produri productes refrigerats, envasats en calent i processaments a altes pressions.
Temes
Més a Economia
-
Renfe i Adif treballen per reprogramar el servei, però de forma molt limitada
-
“L'experiència i formació dels gestors administratius són els millors aliats en la campanya de la renda”
-
Accionistes minoritaris del Banc Sabadell fan una crida a "resistir i no vendre" al BBVA
-
9 preguntes amb resposta sobre l'OPA del Sabadell: El crèdit seria més car i empitjoraria el servei?