La garrotxina Noel fitxa Alberto Chicote per una línia de cremes i brous

La seva participada Tap Tap Food llança al mercat una nova gamma de producte supervisada pel conegut xef

Exterior de les plantes de Noel i Tap Tap Food a Sant Joan les Fonts

Exterior de les plantes de Noel i Tap Tap Food a Sant Joan les Fonts

Redacció

Noel Alimentaria, amb seu a Sant Joan les Fonts, va iniciar la seva trajectòria com a fabricant d'elaborats carnis, però ja fa anys que comercialitza carn fresca, elaborats frescos, plats preparats, pizzes, cremes, sucs vegetals o productes de proteïna vegetal. També és propietari del 50% de Tap Tap Food, una marca que comercialitza cremes i brous, que ha fitxat el xef Alberto Chicote per a desenvolupar una nova gamma de producte que acaba de sortir al mercat.

Són cremes elaborades amb oli d'oliva verge extra que incorporen toppings: crema de pèsols amb daus de pernil, crema de carbassó amb parmigiano reggiano DOP, crema de carbassa amb pipes, i crema de verdures amb crostons de pa. Així mateix també comercialitzen brou de pollastre i fumet de peix.

Cremes de verdures de Noel Alimentaria creades per Alberto Chicote

Cremes de verdures de Noel Alimentaria creades per Alberto Chicote / DdG

En una nota de premsa difosa per la companyia, Chicote destaca la facilitat i transperència de en tot el procés d'elaboració: "reben les verdures i hortalisses de proveïdor sde confiança, les netegen, les fiquen a l'olla, les couen i llest".

Set milions d'euros d'inversió a Sant Joan les Fonts

Tap Tap Food ha realitzat recentment una inversió de 7 milions d'euros per a posar en marxa una nova planta de producció a Sant Joan les Fonts amb l'objectiu d'incrementar la seva capacitat productiva i le s seves vendes. En el darrer exercici, Tap Tap Food va obtenir una facturació de set milins d'euros.

Línia de producció de Tap Tap Food a Sant Joan les Fonts

Línia de producció de Tap Tap Food a Sant Joan les Fonts / Imatge cedida

La nova planta té una capacitat productiva de més de cinc mil tones anuals i disposa de tecnologia per produri productes refrigerats, envasats en calent i processaments a altes pressions.