Segueix-nos a les xarxes socials:

Engeguen un nou servei per tal de fomentar l’ocupació al Pla de l’Estany

El Consell Comarcal posa en marxa un dispositiu per contribuir al creixement econòmic i social del territori

Engeguen un nou servei per tal de fomentar l’ocupació al Pla de l’EstanyC.C. PLA DE L’ESTANY

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany, des de l’àrea de Promoció Territorial, ha posat en marxa un nou servei a través de dos programes impulsats pel SOC (Servei Català d’Ocupació) amb l’objectiu de fomentar la promoció econòmica del territori i l’ocupació. Es tracta de l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) i l’Orienta, dos programes finançats amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

El primer té com a principal finalitat incidir en el teixit empresarial de la comarca. Vol disposar d’un sistema de gestió que permeti caracteritzar i mantenir actualitzada la informació de les empreses de la comarca. També recollirà les necessitats detectades per tal de propiciar i fixar l’activitat econòmica.

Aquest nou programa ofereix diverses propostes als municipis del Pla de l’Estany com la col·laboració en la promoció econòmica i social; detectar les necessitats del teixit productiu; atendre les persones amb situacions de vulnerabilitat del municipi per apropar-les al mercat de treball de referència; fomentar la formació i establir mecanismes per facilitar a les persones en situació d’atur la inserció laboral, entre altres.

Per la seva part, el programa Orienta està destinat a millorar l’ocupabilitat de persones en situació d’atur o persones treballadores que tenen una situació de precarietat laboral. El programa està dissenyat per proporcionar una atenció integral a les persones demandants d’ocupació o que volen millorar la seva ocupació. L’objectiu és que avancin en les seves habilitats, competències i oportunitats en el mercat laboral per tal d’augmentar les possibilitats de trobar feina.

Prem per veure més contingut per a tu