Segueix-nos a les xarxes socials:

Fan fora amb violència un passatger d'un avió als EUA per excés de reserves

L'aerolínia United primer demana disculpes i després qualifica el client de «pertorbador i bel·ligerant»

El director executiu de l'aerolínia nord-americana United, Oscar Muñoz, es va disculpar després que un passatger fos expulsat diumenge per la força d'un dels seus avions, un succés captat en vídeo que va esdevenir viral a internet. El responsable de l'aerolínia va titllar de «fet pertorbador per a tots a United» l'expulsió i les imatges d'un passatger arrossegat pel passadís de l'avió del vol 3411 amb destinació a Louisville (Kentucky) i origen a l'aeroport O 'Hare de Chicago (Illinois).

«Demano disculpes per haver hagut de reacomodar aquests passatgers. El nostre equip està treballant de forma urgent amb les autoritats per dur a terme la nostra pròpia revisió detallada del que va succeir», va explicar Muñoz.

Al vídeo, que ha estat visualitzat més d'un milió de vegades a la xarxa, s'aprecia un home de mitjana edat i trets asiàtics cridant mentre el retiren forçosament d'un seient, que tot seguit és arrossegat pel passadís de l'avió per un policia i escortat per dos més. Aquest policia, segons un comunicat fet públic pel Departament d'Aviació de Chicago, va ser donat de baixa temporalment a l'espera d'una revisió completa de la situació.

Hores més tard, Muñoz va assegurar que el passatger expulsat era «pertorbador i bel·ligerant». El responsable de l'empresa va defensar que els empleats «van seguir els procediments establerts» quan van fer fora al passatger perquè tenien un excés de reserves per al vol.

Prem per veure més contingut per a tu