Segueix-nos a les xarxes socials:

Investiguen la mort d'una nena de 9 anys als braços de la mare

El cadàver de la menor no presentava danys físics visibles però l'adulta ha hagut de ser ingressada en estat greu

L'Ertzaintza investiga els indicis de criminalitat detectats en la troballa d'una nena de 9 anys que va aparèixer morta dimecres abraçada a la seva mare al seu domicili a Bilbao. Segons les primeres dades de la investigació, la nena no presentava danys físics visibles però sí la mare, que va ser atesa pels serveis mèdics i va ser traslladada a un centre sanitari en estat molt greu. De moment, la Policia basca no ha aclarit si podria tractar-se d'un cas de violència de gènere.

Una germana de la nena morta va accedir a l'interior de l'habitatge i va observar una dramàtica escena amb la petita morta en braços de la seva mare. La Policia basca espera els resultats de l'autòpsia del cos de la menor i investiga la resta de les circumstàncies de la seva mort.

Segons els veïns, la mare té problemes psicològics, tot i que van afegir que «era una mare meravellosa, que es desvivia per les seves filles», però que «ho ha passat molt malament a seva vida». «La vida de vegades és molt dura i hi ha persones que s'emporten el pitjor», va lamentar una de les veïnes, que es va mostrar molt afectada pels fets.

Prem per veure més contingut per a tu