Segueix-nos a les xarxes socials:

Troben en un pis de Mallorca l'esquelet d'un home mort fa uns cinc anys

El cos estava vestit, recolzat en un sofà i envoltat d'ampolles de cervesa i paquets de tabac

Troben en un pis de Mallorca l'esquelet d'un home mort fa uns cinc anys· Policía Nacional

La Policia va trobar dilluns passat en un pis de Cala Major, a Palma, l'esquelet d'un home que portaria mort uns cinc anys. Segons els primers indicis, l'home, de 55 anys, va morir per causes naturals i ningú l'ha trobat a faltar durant tots aquests anys.

Diversos veïns van avisar a la Policia Local de Palma perquè feia molt de temps que no veien un resident que, a més, no contestava al timbre. Al lloc van acudir diverses patrulles de Policia Local i Policia Nacional. Van trucar reiteradament a la porta i ningú va contestar, però un dels veïns va lliurar una clau, que l'habitant li havia prestat diversos anys enrere. Els policies van entrar en el domicili i van descobrir en el saló l'esquelet d'un home.

El cadàver estava vestit i recolzat en un sofà, completament consumit. Estava envoltat de nombroses ampolles de cervesa i paquets de tabac. Tot el pis estava cobert de brutícia. Al lloc es van desplaçar agents de la Policia Científica i una comissió judicial, amb un forense, que va indicar que podria portar mort uns cinc anys. En principi no van aparèixer senyals de violència i tot apuntava al fet que va poder morir per causes naturals.

La Policia ha iniciat gestions per identificar al mort i confirmar que es tracta de l'home que residia en el pis, tot i que l'avançat estat de descomposició del cos obligarà a fer-ho mitjançant proves d'ADN.

Prem per veure més contingut per a tu