Segueix-nos a les xarxes socials:

Borràs no anirà a veure el Rei per comunicar-li la investidura de Pere Aragonès

Demana que es valori el fet que Artadi (Junts) declini entrar al Govern pel seu "compromís" amb Barcelona

Borràs no anirà a veure el Rei per comunicar-li la investidura de Pere AragonèsDavid Zorrakino - Europa Press

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha avançat que no anirà al palau de La Zarzuela per comunicar al rei Felip VI la investidura del candidat d'ERC, Pere Aragonès, com a president de la Generalitat: "Hi ha mitjans al nostre abast, com ara cartes o correus electrònics, per poder fer aquesta comunicació".

Ho ha dit en una entrevista a TV3 que ha recollit Europa Press aquest dijous, quan comença el ple del Parlament que previsiblement investirà Aragonès divendres, amb els vots d'ERC, Junts i la CUP.

Borràs ha rebutjat reunir-se amb el Rei per comunicar-li el que ha descrit com un tràmit, i ha dit que quan ho va fer com a portaveu de Junts al Congrés va ser per altres raons: "Quan he anat a veure el rei d'Espanya, he anat a dir-li en directe un conjunt de punts que creia que era necessari, rellevant i no fàcil de dir quan tens algú davant".

Durant la legislatura, s'ha instat a defensar la sobirania del Parlament i a buscar consensos per renovar els càrrecs institucionals que depenen de la cambra catalana, i ha explicat que la seva intenció és rellevar el secretari general del Parlament, Xavier Muro, com va avançar que faria al començament de la legislatura.

Prem per veure més contingut per a tu