Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor una dona francesa després de ser atacada al Marroc

La policia ha obert una investigació

Mor una dona francesa després de ser atacada al MarrocEPC

Un home marroquí ha assassinat amb una arma blanca una ciutadana francesa i ferit una belga en un doble atac a dues localitats al sud del Marroc. El responsable ha sigut detingut i la policia ha obert una investigació. Segons les autoritats del país, l’atac mortal s’ha produït a la ciutat de Tiznit aquest dissabte. 

En la seva fugida, s’ha desplaçat fins a la turística ciutat d’Agadir, a uns cent quilòmetres, i ha agredit un grup de persones que eren a la terrassa d’un establiment en primera línia de mar. Una ciutadana belga ha resultat ferida i ha sigut traslladada a l’hospital. 

Segons el comunicat de la Direcció General de Seguretat Nacional (DGSN) l’autor de l’atac, de 31 anys, no té antecedents penals tot i que sí que havia ingressat en un centre psiquiàtric de la ciutat durant un mes. A l’espera de conèixer més detalls de la investigació ordenada per la Fiscalia General, es desconeixen els motius que l’han empès a actuar.

Segons explica el mitjà local Yabilabi, la víctima francesa tenia 79 anys i vivia en un càmping pròxim a la ciutat de Tiznit. Una petita localitat, de menys de 100.000 habitants, situada a vint minuts amb cotxe de l’oceà Atlàntic i a més de 300 quilòmetres de Marràqueix. Agadir, la segona ciutat on l’home ha ferit la ciutadana belga, és un dels focus turístics del país, conegut per les seves platges i molt freqüentat per estrangers.

Prem per veure més contingut per a tu