Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut un perruquer narcotraficant en detectar que tenia molts clients calbs

Els suposats clients acudien a la barberia únicament amb la intenció d'adquirir estupefaents, o fins i tot combinaven el tall capil·lar amb la compra de les seves dosis

Detingut un perruquer narcotraficant en detectar que tenia molts clients calbsArxiu

Els Carabiners, la policia militaritzada d'Itàlia, van arrestar aquest divendres a un perruquer de 55 anys acusat de narcotràfic i al qual van investigar després d'observar un "estrany flux" de gent al seu local, situat a la ciutat de Gènova (nord), incloent-hi "persones calbes que probablement no necessitaven una tallada de cabells".

"Les autoritats havien notat un estrany flux a la botiga de l'home, propietari d'una barberia en el barri de Foce, a Gènova, amb entrada i sortida immediata fins i tot de persones calbes, que probablement no necessitaven una tallada de cabells", va indicar la Comandància Provincial de Gènova en un comunicat.

El toc d'atenció que va suposar veure a persones sense cabell entre els clients habituals de la barberia va portar als investigadors a desplegar un dispositiu de vigilància per a esbrinar l'activitat que realment es desenvolupava en aquest local.

Així, van comprovar que "alguns clients, de diferents edats i professions, anaven a la perruqueria únicament amb la intenció d'adquirir estupefaents, mentre que uns altres combinaven el tall amb la compra d'una o més dosis".

Posteriorment, es va registrar l'interior del negoci, que comptava amb una entreplanta en la qual s'emmagatzemaven cent grams de cocaïna, quatre bàscules de precisió i materials per a envasar les substàncies.

Així mateix, en el seu domicili van trobar diversos grams d'haixix i van comprovar que el barber mantenia contacte amb presoners d'una presó de Gènova.

Prem per veure més contingut per a tu