Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

El Recreativo frena l'eufòria del Girona (4-0)

Primera derrota de 2011 i fi a la ratxa de 10 partits sense perdre

El Recreativo ha frenat en sec aquesta tarda la ratxa triomfal del Girona aquest 2011. L'equip de Raül Agné ha firmat una actuació molt discreta i ha acabat perdent per un contundent 4-0, tot i que es manté cinquè a la classificació, en zona de «play off» d'ascens. El Recreativo, que necessitava els punts per allunyar-se de la zona de perill, a sortir a per totes i als 4 minuts Asen ha enviat un remat al pal. Santamaría ha sigut el millor jugador del Girona a la primera part, però no ha pogut evitar a 3 minuts del descans que Juan Villar fes el primer. A la represa Agné ha fet canvis, introduint Moha i Tébar per Keko i Ángel, però no s'ha millorat. Asen a fet el 2-0 i quan semblava que aquest seria el marcador final, en la recta final Mora (min. 86) i Fidel (m. 92), han acabat de firmar la golejada local. El proper partit dels gironins serà dissabte que ve a les 4 de la tarda a Montilivi contra un Betis que avui ha tombat el Las Palmas (4-1).