Segueix-nos a les xarxes socials:

segona regional grup 16

ca la guidó - fe palamos 2-4

ca la guidó. Manel León, Ferran Casella, Alberto Royo (Quico), Romà Roig (David), David Abert, Carlos Reig, Raul Trigo (Dauda), Federico Maciel (Hinarejos), Oliver Costa, Jaume Gutiérrez i German Delgado. fe palamos. Joan Martínez, Ferran Joanals, Albert Pujol, Jose Villalobos, Gerard Maese, Ismael Gil (Ivan Saura), Marc Armadans, Didac Guerrero (Bernat Sàbat), Marc Sarrinat, Sergio Gámez i Jordi (Gumbau). Gols. 0-1, m.47, Marc Armadans (p); 0-2, Gil; 1-2, Dauda; 1-3, Ivan Saura; 1-4, Albert Pujol; 2-4, Jaume Gutiérrez. ?Àrbitre. Fabri Claparols.

La primera part va ser molt igualada i sense ocasions clares de gol. Però el gol visitant de penal a l'inici de la segona meitat va canviar tot el partit. El Ca la Guidó va arriscar més i el Palamós va estar molt encertat a la contra. ddg

pals - pontenc 5-1

pals. Oscar Rojas (Guasch), Frigola (Sepu), Valentin, Karkan, Petalla, Atienza, Peri, Bruguera (Mohamed), Ferrer (Kone), Costa i Jofre (Karim). pontenc. Muñoz, Güell, Pararols (Berruezo), Cuéllar, Soteras, Haro (Sillero), Mena, Segura (Cuellar), Zavala, Perdono i Flores . Gols. 0-1, m.3, Perdono; 1-1, m.9, Peri; 2-1, m.70, Peri; 3-1,. m.72, Jofre; 4-1, m.80, Kone; 5-1, m.85, Mohamed. ?Àrbitre. Albert Prat.

Merescuda victòria del Pals amb domini total del partit, davant un Pontenc que només es va defensar i no va crear oportunitats de gol. ddg

lloret b - salt 4-1

lloret b. Javi, Álvaro, Inal, Flavio, Albertito, Jose Antonio, Rafi, Luca, Diego, Joan i Dani. També varen jugar Ismael, Allan, David, Damià i Juanda. salt. Albert, Dani, Marc, Isaac, Carbó, Pau, Carlos, Jose Manuel, David, Isaac Navas i Jordi. També varen jugar Antonio, Marc Tarradas, Josep, Cristian i Víctor . Gols. 1-0, m.28, Albertito; 2-0, m.37, Dani (p.); 2-1, m.62, Dani; 3-1, m.68, Luca; 4-1, m.76, Jose Antonio. ?Àrbitre. Eduard Valle Ponce.

Partit disputat entre dos equips que es jugaven molt de cara a sortir de les posicions de descens. A la primera part, tots dos equips varen tenir moltes ocasions de gol, però els porters varen estar perfectes en l'un contra un. A la segona part, el Salt va intensificar el seu joc i va donar emoció al partit amb el gol, però la resposta del Lloret va ser immediata. ddg

aro - sant antoni 3-0

aro. Aurelio, Jonny, Anguita (Adroher), Juan (Guzman), Rovira, Oscar, Juanito (Vilar), Isma, Gómez, Pau Sala (Mirón) i Camps. sant antoni. Benja, López, Spina (Garrido), Chica (Novo), Jiménez (Cantero), Màrius, Moha, Julio, Mena (Dani), Carós i Palomo . Gols. 1-0, m.18, Pau Sala; 2-0, m.23, Pau Sala; 3-0, m.75, Vilar. ?Àrbitre. Expósito López.

Victòria merescuda i còmoda de l'Aro, que va ser superior en tot moment tot i que el primer gol va ser d'una badada de la defensa visitant. L'Aro es va crèixer més i va fer el segon de la tranquil·litat. D'altra banda, la porteria local quasi no va tocar la pilota, perquè el Sant Antoni no hi arribava. A la segona part, l'Aro va fer canvis perquè juguessin tots els convocats, però no es va notar gaire i els locals varen continuar dominant a plaer. quim

calonge - obispado 2-1

calonge. Àlex Luis, Cambil (Juan Antonio Ruiz), Ortega, Bueno (Ganuza), Dahman (Kamal), Carrasco, Oriol Garcia, David Garcia (Joan Vicent), Paez, Calm (Erik) i Heredia. obispado. Rozas, Miki (Galobardes), Xavi Alonso, Gallardo (Taberner), Muñoz, Jose Ramon, Borja Gallardo, Villasante (Vicente Durà), Ladera, Lluis Robert (Arjona) i Andres Mauro. Gols. 1-0, m.37, Paez; 2-0, m.43, Paez; 2-1, m.85, Andres Mauro (p.). ?Àrbitre. Marc Sagrera Busquets

Partit amb una part per a cada equip. A la primera, l'Obispado pràcticament no va crear perill. En el segon temps, l'equip local es va relaxar massa i l'Obispado, per contra, va sortir a per totes. Els visitants varen disposar de vàries ocasions per marcar, però les grans intervencions del porter, els pals i la manca de punteria varen fer que no marquessin fins al minut 85. Els últims minuts varen ser de nervis, però el resultat no es va moure més. ddg

gironès sàbat - riudellots 0-1

ef gironès sàbat. Troyano, Pou, Quim (Pau), J. Garcia, Orri, G. Garcia, Santoro (Derek), Micaló, Olmo (Benítez), Ibarzábal i Roca. riudellots. Quintana, Martínez, Pozo, Santos, Danès, Marc Mateu, Arxer, Octavian, Duran, Montes i Moreno. També varen jugar Díaz, Fuentes, Trisan, Lazo i Mauri. Gols. 0-1, m.35, Marc Mateu. ?Àrbitre. Ruiz Asensio.

Partit molt igualat, que podia haver guanyat qualsevol dels dos equips, però que es va decidir amb una jugada aïllada del Riudellots. ddg

vilartagues - cassà b 3-0

vilartagues. Costa, Clarà, Brenes, Basart, Màrius (Castillo), Franquesa, David Garcia, David Sánchez, Guerrero, Albert Gironès (Moreno) i Río (Aguilera, Viñas). cassà b. Lupi, Ballosera (Paez), Vidal, Eloi, Rabassedas, Edgar, Toni (Moha), Caballé (Santa), Pérez, Grau (Guchi), i Adrià. Gols. 1-0, m.35, Basart; 2-0, m.65, David Sánchez; 3-0, Guerrero. ?Àrbitre. Cobos Molina.

La primera part va ser igualada, però a la segona el Vilartagues va tenir més ocasions. ddg

quatre vents - can gibert 1-0

quatre vents. Javier, Raul, Enrique, Artús (Abi), Jorge, Oscar (Jonatan), Marc, Jaime, Toni (Javi Ortiz), Manu i Ruper. can gibert. Joel, Mohamed, Roberto, Florido, Anthony, Horacio, Fiss, Peralta, Georgio, Sergi i Genaro. També varen jugar Antonio, Cobau i Besalú . Gols. 1-0, m.85, Abi. ?Àrbitre. Neguin Hassan.

El partit va ser molt igualat i no es va decidir fins als darrers cinc minuts, quan el Quatre Vents va aconseguir l'únic gol del matx, després de patir per aconseguir els tres punts. ddg