El Barcelona va aconseguir igualar a un l'eliminatòria pel títol de la Lliga en guanyar per 71-72 el Reial Madrid en un partit en el qual va estar en desavantatge durant gairebé fins al final. Dos tirs lliures de Brad Oleson van culminar la remuntada blaugrana, que es va posar per davant a set segons per al final, i ni Sergio Rodríguez ni Carrol van poder tornar a capirar el resultat en el darrer atac (71-72). Ara la sèrie viatja a Barcelona, on l´equip de Xavi Pascual tindrà dues oportunitats per sentenciar.

Abans, un triple de Llull havia col·locat la màxima diferència ( 53-39). Navarro i Rudy van assumir el comandament de les operacions al començament del quart període. El Barcelona va tornar a amenaçar (59-54, m. 32) i Navarro va tornar a ser decisiu amb un triple (59-57) que va ajustar el partit a falta de poc menys de set minuts. El Barcelona continuava amb l'alè en el clatell del Reial Madrid, 65-64 (m.37), encara que no podia complir una de les màximes del bàsquet: culminar la remuntada avançant-se en el marcador. No ho va fer fins que faltaven 7 segons: 71-72 amb els dos tirs lliures d´Oleson. El Madrid tenia un últim atac. Va tirar Sergio Rodríguez, va tirar Carroll i la pilota no va entrar. El Barcelona empata l'eliminatòria