Segueix-nos a les xarxes socials:

Joan Mármol veu "molt motivats" els jugadors del Palamós

El Palamós enceta la Lliga davant el mateix rival que ho va fer la temporada passada, el Sabadell B, que va esguerrar el debut de Jordi Martínez a la banqueta palamosina. Si la passada temporada van jugar a Palamós, avui els palamosins es desplacen a la Nova Creu Alta per debutar en una nova temporada a Tercera Divisió.

Joan Mármol assegura que té "bones sensacions perquè veig els futbolistes amb ganes i motivats", l'entrenador palamosí admet que "la pretemporada ha sigut dura amb un munt de partits i cal tenir paciència perquè és aviat i cal polir defectes". Tot i el cansament que acumulen els seus homes, Mármol va dir que "això no és cap excusa perquè som el Palamós i sortirem a competir".

Els principals perills del primer rival són, segons Mármol que "com tot filial, el Sabadell B és un grup jove, amb fam, que vol tenir la possessió i segur que ens faran córrer molt".

Els defenses Adrià Garcia i Sebas, lesionats, i el davanter David Torres, per motius tècnics, són baixa per al debut a la Lliga, a la Nova Creu Alta.

Prem per veure més contingut per a tu