Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Empire State de Nova York s'il·lumina de blaugrana

L'emblemàtic edifici llueixi amb els colors del FC Barcelona

L'Empire State de Nova York amb els colors blaugrana

11

L'icònic Empire State de Nova York s'ha tenyit avui de blaugrana, els colors del FC Barcelona, ??com a reconeixement al Club i a la seva Fundació per la seva aliança amb Unicef ??a l'any del seu desè aniversari.

La llegenda del club Ronaldinho va ser l'encarregat d'apretar l'interruptor i il·luminar l'edifici, de 102 plantes i amb vistes sobre tota l'illa de Manhattan.

A la cerimònia d'il·luminació s'hi van unir igualment el vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner i la directora de comunicació d'UNICEF, Paloma Escudero.

Que l'emblemàtic edifici llueixi amb els colors del FC Barcelona és també una forma de donar la benvinguda a la ciutat al club esportiu, que va estrenar aquest dimarts nova seu a Nova York amb vista a potenciar el seu negoci a EUA

L'Empire State, construït entre 1929 i 1931, amb 381 metres d'altura, homenatja sovint tant causes solidàries com de reconeixement a grans figures a través de la seva il·luminació.

Cada 4 de juliol, l'edifici es vesteix dels colors de la bandera dels EUA, i el dia de Sant Patrici, del característic verd maragda, entre innombrables exemples.

Prem per veure més contingut per a tu