Segueix-nos a les xarxes socials:

La setmana gran del Bordils

Segona victòria consecutiva de l'equip de Pau Campos a Plata gràcies a una gran reacció en els últims minuts

La setmana gran del Bordilsmarc martí

El Bordils va tancar ahir, amb la segona victòria seguida d'aquesta temporada, la seva setmana gran. La que ha servit a l'equip de Pau Campos per descobrir el gust de la victòria i que li ha donat quatre punts en tres dies que han rellançat l'equip a la classificació. Si dimecres es va patir a Nava, ahir va fer falta tornar a suar fins el darrer instant per tombar l'Amenabar. Però es va aconseguir. Superant moments de molta adversitat, com quan a mitjans del segon temps els visitants s'havien posat dos amunt (18-20) després d'un partit igualadíssim que ningú havia pogut trencar abans.

Si dimecres a Nava els gironins van tenir prou sang freda com per refer-se després que el rival els retallés un avantatge de set gols, ahir van tenir el cap prou serè com per no deixar sentenciar l'Amenabar i tornar a entrar al partit. A partir d'una magnífica defensa i amb l'ajuda del Blanc-i-Verd l'equip gironí va igualar a 20 amb gols de Masmiquel i Pep Reixach, i va donar la volta al marcador, fins un 23-21, amb les dianes de Pep i Francesc Reixach i Sergi Mach. L'Amenabar va tenir l'última posessió per empatar però el Bordils va defensar bé i va salvar una nova victòria vital. L'equip ja ha après a guanyar i a salvar moments finals d'extrema dificultat. I ha demostrat estar sobradament preparat per seguir a l'alça a la classificació.