Segueix-nos a les xarxes socials:

El Maçanet i el Guixolenc, triomfadors a Fontajau

Els selvatans, campions de grups de xou petits, i els del Baix Empordà, tercers en quartets, són els dominadors gironins de la segona jornada

Segona jornada del Campionat de Catalunya de grups de xou

18

La segona jornada del Campionat de Catalunya de grups de xou disputada a Fontajau va tornar a oferir un bon espectacle sobre patins. En aquest cas, va ser el torn dels grups petits i els quartets.

Primer va ser el torn dels quartets, en què el PA Masnou va imposar-se per davant del Lliçà de Vall i el Guixolenc, tercer classificat i primer gironí amb Off white her head. El Masnou va imposar-se en aquesta modalitat amb el seu disc La poma de la discòrdia i reafirma el bon moment de l´entitat barcelonina després de la tercera posició al campionat de grups de xou grans obtingut dissabte, just darrere del CPA Olot i CPA Girona. La resta d´equips gironins en aquesta modalitat van ser el Bescanó, sisè; l´Hostalric, setè; el Celrà, vuitè; i el Salt, onzè.

Pel que fa als grups de xou petits, el triomf va ser per al PA Maçanet, amb Try again, després d´una gran pugna amb el CPA Tona i el CPA Ripollet. Pel que fa a la resta d´equips gironins, el Figueres va acabar cinquè; el Cassanenc, vuitè; i el Llagostera, en novena posició.

«Ha estat un cap de setmana extraordinari per als equips gironins, amb molts conjunts pujant al podi. Alhora, Fontajau ha sigut testimoni d´un cap de setmana increïble per al patinatge català», assegura el delegat de Patinatge de Girona de la Federació Catalana, Josep Badia.

Prem per veure més contingut per a tu