Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Olot anuncia la continuïtat de set jugadors de la plantilla

?Uri Santos, Jose Martínez, Marc Mas, Albert Blázquez, Xavi Ginard, David Bigas i Alfredo Gutiérrez renoven i vestiran la samarreta del conjunt garrotxí el curs vinent a Segona B

L'Olot 2017/18 comença a prendre forma i ho farà amb un aspecte semblant al que aquesta temporada ha aconseguit l'ascens a Segona B. Tot i que hi ha algunes baixes, començant pel relleu a la banqueta, uns quants jugadors han apostat pel projecte i han decidit continuar. És per això que el club anunciava ahir la renovació de fins a set futbolistes, que s'uneixen a homes com Dembo i Kike Sánchez, lligats des de fa uns mesos. Es tracta d'homes com Uri Santos, Jose Martínez, Marc Mas, Albert Blázquez, Xavi Ginard, David Bigas i Alfredo Gutiérrez.

D'aquesta manera, el tàndem format per Martín Posse i Pablo Rotchen tindrà a les seves ordres al pitxitxi de l'últim curs, un Marc Mas que va tancar l'any amb 31 gols a les seves botes. També es queda un altre davanter com Uri Santos, un dels més veterans de la plantilla que encetarà la seva sisena temporada al club. L'experimentat i capità Jose Martínez, amb passat a la Segona Divisió A de la mà del Girona, també seguirà als seus 34 anys. Serà el tercer any a l'Olot del de Taialà, la mateixa antiguitat de Blázquez, lateral de Besalú. Un altre defensa que continuarà és David Bigas, amb passat a Girona, Hospitalet, Sant Andreu i Peralada, i que va aterrar a La Garrotxa al mercat d'hivern de l'exercici 15/16. Tot i l'adeu de Quintanas, la porteria no es queda orfa perquè Ginard segueix, mentre que el jove Alfredo és un dels futbolistes més prometedors del planter.

Prem per veure més contingut per a tu