Segueix-nos a les xarxes socials:

Ángel Nieto, ingressat en estat greu després d'un accident amb un quad

Els metges confien en la recuperació del mític pilot, de 70 anys, que pateix un fort cop al cap per culpa del xoc

Ángel Nieto, «12+1» vegades campió del món de motociclisme, està ingressat en estat greu a la Policlínica Nuestra Señora del Rosario d'Eivissa després de patir ahir al matí un accident en quad a la rotonda propera a la ITV, a Santa Gertrudis.

Segons van informar fonts de l'Ajuntament de Santa Eulària, els fets van passar a les 10.25 hores quan el quadricicle que conduïa Nieto i un altre turisme van col·lidir. A conseqüència d'això, Ángel Nieto va sortir disparat i va impactar contra el terra amb el cap. Els ocupants del turisme no van patir ferides i la conductora, que no s'hauria adonat que el quad estava frenant i el va tocar per darrere, va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia.

Una ambulància de la Unitat de Suport Avançat del 061 va traslladar Nieto a la Policlínica del Rosario, on va quedar en observació, en coma induït, a l'espera que li fes efecte la medicació i s'absorveixi el coagul. Tot i que d'entrada s'havia dit que l'havien operat, altres fonts ho negaven. El seu estat és «greu» però no crític, segons testimonis propers a la família.

Ángel Nieto té des de fa anys una casa a Eivissa, situada al terme municipal de Santa Eulària, on passa llargues temporades. És el pilot més premiat de la història del motociclisme espanyol, amb 12+1 títols (respectant la seva superstició). Nieto va guanyar 90 grans premis entre 1964 i 1986.

Prem per veure més contingut per a tu