Segueix-nos a les xarxes socials:

El Palamós desaprofita la desfeta del Granollers

Un matiner gol del Vilafranca frustra la possibilitat del conjunt palamosí de deixar els vallesans tres punts per sota El degà continua al dissetè lloc

El Palamós desaprofita la desfeta del Granollersmarc martí

No hi ha manera d'enllaçar dues victòries consecutives i això que ahir la motivació era gran perquè vèncer significava aprofitar la relliscada del teu gran rival en la lluita per la salvació, el Granollers. L'únic gol del partit ahir a Vilafranca va ser obra del davanter Aday, quan en el minut 8 va superar amb un xut per l'escaire al porter palamosí Àlex Campos. El Palamós es va veure clarament superat durant la primera meitat pel Vilafranca, tot i això, el degà hauria pogut marxar al descans amb un empat si en el minut 43 l'àrbitre no hagués anul·lat un gol per fora de joc a Kike Sánchez després d'una centrada de Nahuel.

A la represa, el Vilafranca es va dedicar a controlar la pilota i deixar passar els minuts, davant un Palamós que tot i millorar respecte al primer temps, no va inquietar gaire a l'equip de l'Alt Penedès. Els locals van enviar una esfèrica al travesser (min.81) i per part dels baixempordanesos, només destacar un xut de Marc Gelmà que va treure la defensa de sota pals.

Prem per veure més contingut per a tu