Segueix-nos a les xarxes socials:

Zidane alerta que «els grans clubs com el Juventus no es rendeixen mai»

L'entrenador del Reial Madrid, Zinédine Zidane, va assegurar ahir que «no canviarà res» en el seu equip tot i comptar amb un avantatge de 0-3 per a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Juventus i va deixar clar que li interessa «demostrar al camp» el teòric favoritisme per guanyar el tercer màxim títol continental seguit.

«No canviarà res per a nosaltres, és un altre partit. Vam fer un bon partit allà i vam treure un bon resultat, però queda l'altre 50 per cent i caldrà fer un altre gran partit», va dir Zidane. El francès va deixar clar que ells prefereixen «no parlar de ser favorits» per a un tercer títol.

El preparador madridista té clar que «els grans clubs» com el Juventus «no es rendeixen mai». «Si volem guanyar haurem d'estar concentrats i si ho estem del minut 1 al 90 tindrem possibilitats de passar, però cal demostrar-ho sempre», va advertir. Vallejo es va entrenar amb el grup i podria ser titular a l'eix de la defensa al costat de Varane.

El Sevilla busca la remuntada

Per la seva banda, el Sevilla buscarà remuntar al camp del Bayern l'1-2 encaixat dimarts passat al Sánchez Pizjuán. Banega torna a l'equip després d'estar sancionat en l'anada. Uns 3.o0o seguidors andalusos donaran suport des de la grada als homes de Montella.

Prem per veure més contingut per a tu