Segueix-nos a les xarxes socials:

El Bordils empata però augmenta la distància amb la zona de descens

Un gol del Palma del Río a falta de 18 segons frustra la victòria dels de Catarain

El Bordils empata però augmenta la distància amb la zona de descens

El Bordils va empatar ahir davant un rival directe per la permanència, el Palma del Río. Un gol a falta de 18 segons dels andalusos va frustrar el que hauria estat un triomf molt important per als interessos dels de Sergi Catarain que, tot i l´empat, augmenten la diferència amb la zona de descens.

El partit va arribar al descans amb avantatge a favor dels blanc-i-verds, que van dominar la primera meitat i van anar-se´n al vestidor amb 11-9 al marcador.

Però al segon temps es va girar la truita per als interessos del Bordils. Un parcial de -5 va fer que els andalusos remuntessin el partit (12-14). Els locals es van refer ràpidament i van aconseguir igualar el marcador a 14 gols i el partit va arribar igualat fins a falta de 8 minuts (19-19).

Una diana de Sergi Mach a falta de 3 minuts va posar amb avantatge els gironins, però un gol dels andalusos a falta de 18 segons va frustrar la victòria local.

L´empat fa que el Bordils augmenti a dos punts la distància amb la zona de descens a falta de cinc partits per acabar la temporada després de la derrota de l´Amenabar.

Prem per veure més contingut per a tu