Segueix-nos a les xarxes socials:

Umtiti, baixa contra l'Athletic

El Barça necessita refer-se contra el conjunt basc al Camp Nou després de les ensopegades amb el Girona i el Leganés. El central es lesiona en el genoll i Lenglet ocuparà el seu lloc a l'onze titular

El Barcelona rep avui l'Athletic Club (16.15) amb el propòsit de reprendre el camí del triomf després de cedir els cinc primers punts de la temporada a la Lliga Santander les dues últimes jornades i mantenir-se en el lideratge imposant-se a un conjunt basc també decaigut pel cop de l'última jornada a San Mamés contra el Vila-real (0-3). Haver aguantat la primera plaça malgrat deixar-se cinc punts pel camí és el consol que queda al conjunt blaugrana després de la mala imatge oferta contra el Girona (2-2), al Camp Nou, i el Leganés (2-1), a Butarque.

La falta d'ambició per dominar dos partits en els quals es va avançar per 1-0, la fragilitat defensiva i la poca capacitat de reacció que ha exhibit l'equip semblen preocupants. El Barça necessita rehabilitar-se no només guanyant l'Athletic avui sinó oferint una actuació convincent per aclarir alguns dubtes. Per a això, el tècnic del conjunt blaugrana, Ernesto Valverde, abandonarà les rotacions que tan mal resultat li han donat en les dues últimes jornades i recuperarà el seu onze de gala, a excepció del defensa francès Samuel Umtiti, baixa per una lesió al genoll esquerre. El seu lloc a l'eix de la defensa segurament l'ocuparà el seu compatriota Clément Lenglet, després de complir contra el Leganés un partit de sanció per la seva expulsió contra el Girona.

Prem per veure més contingut per a tu