Segueix-nos a les xarxes socials:

El Quart guanya a la pista del Salou i continua invicte

Els de Carles Ribot porten tres triomfs en els tres partits que han disputat aquesta temporada

El Quart va aconseguir ahir la tercera victòria en el tercer partit de la temporada a la pista del Salou (66-78). Un matx que els homes de Carles Ribot van dominar a partir del segon parcial i va marxar al descans amb vuit punts de diferència (30-38).

En el tercer quart, un parcial de 0-6 en tres minuts posava una diferència de 14 punts per als visitants (30-44), però el quart acabaria amb només sis punts de marge per als gironins (51-57).

Tot i així, el Quart va fer un bon últim parcial. La diferència va tornar, i el resultat de 66-78 manté els de Ribot invictes, amb dues victòries fora casa. La setmana vinent reben el Martorell, que encara no sap el que és guanyar.