Segueix-nos a les xarxes socials:

El concorregut Cros de Vidreres clou el Circuit Gironí

David García, Pablo García i Marc Treserra pugen al podi masculí mentre que Bàrbara Ramón, Elena Fonalleras i Laura Prieto brillen entre les dones

El concorregut Cros de Vidreres clou el Circuit Gironí

Ahir finalitzava el Circuit Gironí de Cros, Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, que aquesta temporada 2018/19 s'ha disputat durant 9 proves que s'han celebrat a diferents punts del territori gironí entre la Selva, la Garrotxa, el Pla de l'Estany i el Gironès. Hi han participat gairebé 3.500 atletes de totes les edats, des dels prebenjamins, sub8, fins als veterans de més 80 anys que disputaven el Campionat de Catalunya a Caldes de Malavella el passat cap de setmana. Tot i el fred, la climatologia va respectar la 30a edició del Cros de Vidreres, que va comptar amb moltíssima presència d'atletes i públic.

La cursa absoluta masculina, en la qual els participants havien de completar 5.500 metres al llarg de tres voltes, va tenir tres protagonistes clars: Marc Treserra (CE Penedés), que va tirar dels capdavanters per davant de David García (TR-Esports Parra) intentant donar la sorpresa imposant des del primer moment un alt ritme per veure si podia posar dificultats als seus perseguidors; Pablo García (Pratenc AA), que anava tercer, i va començar a retallar metres als capdavanters protagonitzant un esprint final; i David García, que va acabar sent el vencedor. Finalment Treserra va arribar tercer de la cursa absoluta.

En fèmines va vèncer l'atleta local Bàrbara Ramón, que milita a les files de l'AA Catalunya. Per darrere d'ella arribava a meta Elena Fonalleras (CA Santa Cristina) i a certa distància, en tercera posició, una jove de la categoria juvenil, Laura Prieto (CA Lloret).

José María Cañadas (CA Castellar) va guanyar en veterans a Albert Rotllant (CE Cassanenca) i Albert Lapuente (CA St Just).

Prem per veure més contingut per a tu